Thursday, August 9, 2018

August - heina- ja viljakuu

Alles jõudsin juulikuu kohta mõned pildid ülesse laadida, kui juba on august hooga käimas!
Ilm on jätkuvalt soe ja päikeseline. Pilte lapates leidsin, et tegelikult on ikka igas kuus ühe korra ka vihma sadanud ... ühe kastmise eest!:)
Kastan neid, mis sellel aastal istutatud ja kui mõni end väga nukralt tunneb. Tiigis vett vähe...aga õnneks ikka mingi allikas toidab teda vaikselt...ja põhja koguneb iga ööga uus kogus!
Ja suvi on tõesti tore....ei ole vaja kuskile kaugele sõita... Põhiline sõiduvahend sellel suvel on jalgratas... sellega käime nii poes kui ujumas - ümbruskonnas ju neli järve mille vahel valida!
Veidi kaugemal veel mõned....
Marjad on aias korjatud, tomateid ja kurke on korraga liiga palju ... ehk siis sügise märgid paistavad ka soojade ilmade tagant ... ööd on jahedaks läinud ja lapselapsed on ka läinud...
Tänu lastelastele oli suvi kirev ... sai ujutud mitu korda päevas ja paar korda ka mustikal käidud, süstaga sõidetud ja ronitud, jalgrattaga ja jalgsi matkatud, avatud aedade päeval osaletud ja botaanika aias käidud, külalisi vastu võetud jne.... Kaugemad kohad olid Otepää, Tõrva, Tartu ja Pärnu ...
 ... nüüd on kuidagi eriti vaikne ja nukker ... ilmad endiselt ilusad, aga ilma lastelasteta ei jõua isegi
ujuma...


Kuna päikest on palju ...siis tekkis plaan seda ka enda heaks kasutama hakata ... :)
Päikeseliste ilmadega on fotode tegemine veidi keerulisem minu jaoks...allpool siis mõned neist piltidest, mis nii väga ei ole üle valgustatud! 



Lakkoder on kena ja hea paljuneja

Esimest aastat jorjenid ... muist Aidi antud ja mõni kingituseks saadud











No comments:

Post a Comment