Sunday, July 5, 2015

uue projekti alguses

uus saunamaja projekt on alanud....
sai korra Pühajärvel käidud...ja selle ajaga oli katus läinud :)
 
väikest kohvikutantet see katus muidugi ei seganud ...
 
viimast korda selle sauna kütmine ...
 
ja kukekannused on endiselt kaunid...
 
 
kahju, et valged kukekannused kogemata ära jagasin...uusi saada ei olegi nii lihtne...
 
Must leeder 'Laciniata' on eriti kõrgeks kasvanud...vaja teda veidi piirama hakata...
 
roosipeenrad ...
 
 
see on nn. varastatud vaade ... kui naabriaeda piiranud kreegivõsa sai maha võetud, tuli ilmsiks mitmeid kauneid põõsaid...

ja nüüd palun kallid Aalujad, kes mu aeda kohapeal vaatamas käisid...jagage palun nõuandeid ja soovitusi! :) Muidu hakkan arvama, et nii igav aed, et pole isegi midagi kritiseerida! :) 
 
 
 
 

7 comments:

  1. Su aed on ilus ja armas ja soe. Ja ma ei saa küll aru, mis kriitikat Sul vaja on, sest Sa võiksid ise teistele nõu anda, kuidas kujundada üks ideaalses korras, huvitav, nii palju mahutav ja üllatusterohke väikeaed.
    Kui Sa just hädasti vajad, siis mina hakkaksin mõtlema sellele, kuidas tasapisi hakata istutusalasid katma, et vähendada enda tööd ja tagada taimedele vajalik ühtlane niiskus.
    See uue projekti algus on teil küll kähku käinud. Midagi uut on alati põnev.

    ReplyDelete
  2. Teen juuli lõpu poole isegi paar reisi sinnakanti. Äkki õnnestub sinu aed ära näha. Lähen kaarti uurima. Nii huvitav!

    ReplyDelete
  3. Toredaid muutumisi siis. Kukekannused on tõesti väga armsad ja kindlasti(kaugelt vaadates) on sul seal mõnus ja kodune.

    ReplyDelete
  4. Valgete kukekannustega ei ole jah lihtne, kahel korral olen üritanud, aga ikka ei ole:)

    ReplyDelete
  5. Miks valgetega lihtne pole? Ma tahaksin ka väga Su aeda näha sest see, mis piltidelt paistab tundub küll väga mõnus ja armas olevat.

    ReplyDelete
  6. Mina pole Su aeda kahjuks jõudnud. Kukekannused söövad meil teod tavaliselt ära, aga sel aastal isegi vist mõni hakkab õitsema.

    ReplyDelete
  7. Elle, tänud sulle nõuannete eest...just sinu soovitustele tuginedes ma juba alustasin kividega peenrakatmisega...ja aiaääred olen ka ära multsinud, et naaberaiast sissetungiva eest end kaitsta....
    Eesaia peenra olen mõelnud keramsiidiga katta...aga enne pean veidi laskma seal taimedel kasvada...et lõplikult aru saada, mida sinna jätta ja mida mitte...hetkel tundub mulle see pilt veidi liiga kirju veel! :) Algul kui taimed on väikesed on kiusatus peenrad liiga tihedalt täis istutada....kuidagi ei söanda jätta piisavalt ruumi....:)

    ReplyDelete